SP © - Hoofdrichtlijnen en Tekstballonnen

Sim Police © is een organisatie tot stand gekomen in Augustus 2015 door Zeruq. De Organisatie heeft als hoofddoel het aanbieden van werkzaamheden op Sim Hotel Nederland in een gezellige en leerzame werkomgeving.
Plaats reactie
Zeruq
Site Admin
Berichten: 9
Lid geworden op: 03-08-2015 02:27

SP © - Hoofdrichtlijnen en Tekstballonnen

Bericht door Zeruq » 07-08-2015 02:03

Geachte bezoeker,

Om de rust en orde in het hoofdkwartier en de andere kamers van Sim Police te genereren hebben wij een aantal hoofdrichtlijnen opgesteld. Deze zijn er om te voorkomen dat er onvoorziene situaties ontstaan en dat iedereen prettig zijn of haar werk kan uitvoeren. Hieronder een overzicht van deze hoofdrichtlijnen met daarbij een korte uitleg:

- Niet schelden en/of spammen
Het is niet toegestaan om gebruik te maken van scheldwoorden binnen Sim Police. Ook is het niet toegestaan om te spammen (ook wel flooden genoemd). Dit houdt in dat het verboden is veelvuldig dezelfde tekst te sturen gedurende een korte periode.
- Volg altijd de MKB-regel
De MKB-regel houd in dat als je het headquarter wilt betreden altijd je Missie, Kleding en Badge in orde moet hebben om binnengelaten te worden. Voor de uitgebreide regels over de missie, kleding en badge verwijzen wij u naar het reglement.
- Geen effecten en/of dansen
Het is niet toegestaan om gebruikt te maken van effecten (zaken zoals de UFO en stervormige glitters) of te dansen binnen de kamers die onderdeel zijn van Sim Police. Enkel op toetstemming van de directie mag er van deze regel worden afgeweken.
- Geen dubbelaccounts (clonen)
Het is niet toegestaan om met meerdere accounts in Sim Police te werken. Wanneer wij dit constateren, zullen beide accounts worden ontslagen.
- Luisteren naar hogere functies
Wanneer een persoon met een hogere functie iets vraagt, wordt er van je verwacht dat je hiernaar luistert. Zij werken langer binnen de organisatie en weten hoe ze de organisatie moeten leiden.
- Niet blokkeren
Het is niet toegestaan om de ingangen of gates te blokkeren. Wanneer dit wordt geconstateerd zal een kick uit het hoofdkwartier worden aangevraagd.
- Niet zeuren
Het is niet toegestaan om naar een training of promotie te vragen. Dit wordt namelijk als storend ervaren door onze Staff-leden.
- De Sim Hotel regels
Naast de hierboven beschreven regels, gelden uiteraard ook alle Sim Hotel regels. Wij behouden ons het recht om je te verwijderen uit Sim Police, wanneer jij je hier niet aan houdt.
- Geen Caps Lock
Praten in de genaamde Caps Lock lijkt alsof men schreeuwt in het hoofdkwartier. Daarom is dit niet toegestaan op het gebied van Sim Police.


Naast deze hoofdrichtlijnen word hieronder ook nog beschreven hoe de diverse kleuren tekstballonnen binnen het headquarter worden gebruikt, iedere kleur heeft zijn eigen functie. Wanneer er zonder enige aanleiding gebruikt word van deze kleuren zal er na een waarschuwing een kick-verzoek aangevraagd worden.

Rood: Met rood worden de kickverzoeken aangevraagd. Hiermee kun je een rechtenhouder oproepen om een persoon te verwijderen uit het headquarter. Benoem hierbij altijd dat het om een kickverzoek gaat, de naam van de persoon die gekickt dient te worden en de reden.
Geel: Met geel worden allerlei mededelingen over de promoties geplaatst. Dit wordt enkel gebruikt door Staff-leden en hoger.
Groen: Wanneer de Headquarter-leider of een ander stafflid een belangrijke mededeling wil doen, wordt deze aangegeven met de groende tekstballon.
Blauw: Indien er een mededeling wordt gedaan met bertrekking tot het externe forum, word de blauwe kleur gebruikt. Dit wordt enkel gebruikt door Staff-leden en hoger.
Paars: Directieleden hebben de kleur paars voor belangrijke mededelingen. Deze zijn belangrijker als de groende mededelingen.


Alle andere tekstballonnen zijn verboden te gebruiken. Deze worden als storend ervaren in het headquarter. Mochten er nog vragen zijn over deze hoofdrichtlijnen, kleuren tekstballonnen of over andere onderwerpen, kunt u altijd terecht bij iemand van ons bestuursteam.

Hoogachtend,


Zeruq

Plaats reactie